Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Família Caricú

Youtubers catalans

Novetats per tothom!

Novetats
Hola caricús!

Si estas llegint això, és que ens segueixes, així que primer de tot, moltes gràcies!

Com saps som una família de youtubers catalans.. sí, sí, ho diem ben contents i amb el cap ben alt, perquè ens encanta gravar vídeos, editar-los i compartir-los amb vosaltres al nostre canal de youtube!  Sempre diem que ho fem perquè ens agrada, i personalment és un record que ens quedarà per sempre, però també és veritat que cada nou seguidor, i cada comentari positiu, ens animen moltíssim a seguir creant contingut en català pel nostre canal!

I aquests últims dies....siii, estem gravant molt! i ben aviat tindreu VLOGS al nostre canal de Youtube! Com sempre, uns dies abans els penjarem a l'Aixeta, així que ja ho saps, si els vols veure en exclusiva abans que ningú, et pots fer mecenes! A part, tindràs altres sorpreses exclusives pels mecenes :D

A Instagram també ens podeu seguir, allà mirem d'anar penjant fotos i fent stories sovint.

Últimament també estem fent Tik Tok (si no ens seguiu per allà, us animem a fer-ho, ja que intentem fer vídeos molt divertits. Com que són de curta durada i requereixen poca edició, ens resulta més ràpid i fàcil penjar contingut allà.

A Twitter també podeu veure que estem enmig de la #YoutubersCatalansWarBot, on de moment seguim vius... toquem fusta! hahaha

I a Twitch reconeixem que estem una mica desapareguts. Solíem fer directes els divendres, però aquestes últimes setmanes ens ha estat impossible. Prometem tornar ben aviat!

Si ens segueixes per les xarxes pots intuir de què aniran els següents vlogs.. sortides després del confinament, Sant Joan en família, i un concert de "El pot petit" bastant surrealista, ells dalt d'un autocar i nosaltres amb mascaretes i distància de seguretat.

Marta, Òscar, Roc i Zuma
Estem en fase Beta. Si tens qualsevol incidència, escriu-nos a info@aixeta.cat