Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Família Caricú

Youtubers catalans

Bio

Hola!

Som la Marta, l'Òscar, en Roc i la Zuma, una família de youtubers catalans.

El nostre objectiu és seguir gravant vídeos pel nostre canal de Youtube: Vlogs, reptes, tags., etc. Són vídeos molts divertits, i en català!

Sempre hem donat prioritat a fer els vídeos en català. I no podia ser d'una altra manera, perquè és la nostra llengua, ens l'estimem i som molts conscients que entre tots l'hem de cuidar. I així ho seguirem fent, tot i que sembli que a Youtube la gent consumeix contingut majoritàriament en altres llengües, sabem que també hi ha un públic a qui li agrada i valora el contingut en català que creem pel nostre canal. 

Ens podeu seguir, de forma totalment gratuïta, al nostre canal de Youtube, i a pràcticament totes les xarxes socials (@familiacaricu a Instagram, Tik Tok i Twitter), i ara obrim aquesta aixeta per qui vulgui col·laborar amb nosaltres d'una manera més directa. 

No us perdeu totes les opcions de subscripcions que hem creat per qui vulgui obrir aquesta aixeta! Amb només 1€ al mes (el que costa un cafè.. bé, més o menys.. segons el lloc! hehehe) pots ser un dels nostres mecenes i tenir accés a un munt de contingut exclusiu!!

Si vols ser mecenes, o simplement donar un cop d'ull a les diferents opcions de subscripció, només has de fer clic al botó "SUBSCRIU-TE" (situat a dalt, a la dreta).
We are in Beta mode. It's possible you might find an error. Please tell us about it at info@aixeta.cat